2014. február 18., kedd

Ismerkedős alkalmazással nyomul az UP


Együttműködési megállapodást indított az UP Advertising, a Pesti Est és a Facebook eseményalapú mobilalkalmazás fejlesztésével foglalkozó startup, az Ntice (ejtsd: entájsz).

A magyar tervezésű és fejlesztésű, Olaszországban a Tech Peaksen kidolgozott Ntice alkalmazás alapja a facebookos események importálása, elve pedig a legegyszerűbb, kölcsönös szimpátia: egy adott eseménynél használói megjelölhetik a nekik szimpatikus résztvevőket. A felhasználók nem kapnak értesítést arról, ha megjelölik őket, csakis kizárólag akkor kerülnek kapcsolatba egymással, ha mindketten, egymástól függetlenül megjelölik a másikat.

Az Android- és IOS-alkalmazás a Valentin-nappal induló „Összehozzuk Budapestet” című eseménysorozattal startolt. A rendezvények február 14-e után Budapesten, több helyszínen zajlanak majd.

Az ügynökségi felállásban az UP Advertising az applikáción belüli promóciós felületek értékesítéséért és megoldásokért felel, a Pesti Est pedig erőteljes elérést biztosít az Ntice számára offline és online felületein. Az UP által értékesített felületek között jelenleg megtalálhatók az események, a helyszínek, valamint az eseménypromóciók.