2014. február 26., szerda

Arculattervezési pályázatot ír ki a Magyar PR Szövetség

Az újraszerveződött Magyar Public Relations Szövetség kreatív pályázatot hirdetett, hogy újjáéledését és irányváltását az arculati elemein keresztül is tudja kommunikálni.

Az arculati elemeknek a „modern, emberi, szerethető kommunikáció” stílusjegyeit kell megtestesítenie, valamint sugallnia kell azt, hogy ez az új szervezet folyamatosan növekszik, szakmai tudást és támogatást biztosít a tagjainak. Képviselői extrovertált emberek, a hangvétel közvetlen, ám a határozott szakmaiság, a kifejezetten elegáns, modern, felelősségteljes professzionalitás alapelvárás.

A feladatra az arculati elemek grafikai elkészítésével és elküldésével lehet pályázni 2014. március 15-ig. A pályázatnak tartalmaznia kell egy angol és magyar nyelvű logót is, valamint azok felhasználási példáit. A nyilvános pályázatra bármely magyarországi természetes vagy jogi személy akár egyénileg, akár csoportosan nyújthatja be kisarculati tervét, amelyet az MPRSZ elnökségének tagjai – köztük Radácsi Pál, a Multeam360 csoport ügyvezetője - zsűriznek, és a nyertes pályázatot 150.000 Ft-tal honorálják majd.

További információ a konzultációs lehetőségekről és a pályázat részleteiről a titkársag@mprsz.hu és a siska.matyas@mprsz.hu email címen kérhető.