2014. február 13., csütörtök

A Bo Event rendezvényigazgatói is oktatnak a márciusban induló Event Menedzsment képzésen

2014 márciusában indul útjára a Magyar Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) közös, prémium rendezvényszervező képzése, Event Menedzsment névvel, ahol tagügynökségünk, a Bo Event rendezvényigazgatói is oktatnak majd.
A képzés szervezője kiemelkedő pályázati lehetőséget hirdetett a leendő Event Menedzserek számára: február 17. éjfélig lehet jelentkezni egy fiktív projektötlet kidolgozásával, melynek nyertese tandíjmentes helyet kap az Event Menedzsment szakra. Emellett a támogatók a további helyezetteknek is értékes díjakat ajánlanak fel.

A pályázat témája a 2014-es Futball Világbajnokság budapesti szurkolói központjának kialakítása Magyarország vezető elektronikai áruházának támogatásával. A jelentkezők feladata a projekt részletes kifejtése az ötlettől a megvalósításig, a projekt tervezett költségvetésével, főbb határidőkkel, természetesen a lehető leginnovatívabb módon. Azok a főiskolai, egyetemi vagy alapszakos diplomával rendelkező magánszemélyek jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték.

A pályamunkákat 2014. február 17. éjfélig várják a szervezők az info@artsandbusiness.hu e-mail címre. A képzés szakmai partnereiből álló zsűri a beérkezett pályamunkákból február 21-ig kiválasztja az általa legjobbnak vélt projektterveket. Ezek bekerülnek a döntőbe, amelyre 2014. március 1-jén (szombaton) a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán kerül sor, ahol a döntőbe jutott résztvevők a helyszínen prezentálják, „megvédik” ötletüket a szakmai zsűri előtt.

Az első díj egy tandíjmentes hely az Event Menedzsment szakirányú továbbképzési szak első évfolyamán (a képzés értéke: 675.000.- Ft) a BKF felajánlásával, valamint egy 3 hónapos szakmai gyakorlati lehetőség a MaReSz felajánlásával. A támogatók a további díjazottak számára is értékes nyereményeket ajánlottak fel, többek között kedvezményes tandíjat, wellness hétvégét, valamint koncert- és színházjegyeket. A döntőbe jutott pályamunkák kivonatai publikálásra kerülnek a 2014-es év folyamán a Rendezvény szakmai magazinban, a lap főszerkesztőjének felajánlásával.

Rendezvényszervező tagügynökségünk büszkén áll a nagyszerű kezdeményezés mellé, és örömmel néz a nívós és szakmai szempontból kiemelkedő Event Menedzsment képzés elébe.