2014. február 25., kedd

Event Menedzsment képzés –Pályázati döntő és nyílt nap a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán


Sikerrel zárult a korábban a MaReSz és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola által meghirdetett pályázat, amelyre a leendő event menedzserek adhatták be fiktív projektötleteiket. A pályázat döntőjére, és a nyertes személyére 2014. március elsején, a BKF nyílt napján derül fény: a tehetséges hallgató a 2014 márciusában induló prémium rendezvényszervező Event Menedzsment képzésre kap majd tandíjmentes helyet. A pályázattól függetlenül, az induló képzésre március elsejéig, továbbra is van lehetősége jelentkezni az érdeklődőknek.

Színvonalas munkák érkeztek be a korábban a Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetsége és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola által meghirdetett pályázatra, így sikerrel zárult a jelentkezési időszak. A leendő hallgatók feladata egy fiktív projektötlet teljes körű kidolgozása volt a következő témában: a 2014-es Futball Világbajnokság budapesti szurkolói központjának kialakítása Magyarország vezető elektronikai áruházának támogatásával. A jelentkezők dolga a projekt részletes kifejtése volt, az ötlettől a megvalósításig, a projekt tervezett költségvetésével, főbb határidőkkel, természetesen a lehető leginnovatívabb módon. Az első díj egy tandíjmentes hely az Event Menedzsment szakirányú továbbképzési szak első évfolyamán a BKF felajánlásával, valamint egy 3 hónapos szakmai gyakorlati lehetőség a MaReSz felajánlásával. A támogatók a további díjazottak számára is értékes nyereményeket ajánlottak fel, többek között kedvezményes tandíjat, wellness hétvégét, valamint koncert- és színházjegyeket is.

A képzés oktatói által történő zsűrizéssel egybekötött nyílt napra, 2014. március elsején, szombaton 11 órától, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán kerül sor. Itt nem csak a pályázat nyertesét hirdetik majd ki a szakirány vezetői, de a képzés iránt érdeklődők személyesen is megismerkedhetnek a szak, zsűriben helyet foglaló oktatóival, a szakirány vezetőivel, valamint megismerhetik a képzés céljait, és a tantárgyakat. Ezen kívül, tájékoztatást kaphatnak a vizsga-, szakdolgozati és záróvizsga-követelményekről is. Továbbá, március elsejéig még lehetőség van az érdeklődők számára jelentkezni is a képzésre, amelynek tanárai, oktatói között a hazai rendezvényes szakma elismert szakemberei foglalnak helyet. A képzés célja a gyakorlati oktatás: egyedülálló módon a valós piaci igényeknek megfelelő tudással kívánja felvértezni a hallgatókat, figyelembe véve a szakma aktuális trendjeit.

Az esemény után a döntőbe jutott pályamunkák kivonatai publikálásra kerülnek a 2014-es év folyamán a Rendezvény szakmai magazinban is.

Időpont: 2014. március 1. szombat, 11:00 - 14:00

Helyszín: Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, Nagy Lajos király útja 1-9., F105-ös terem