2014. május 27., kedd

Újra Példakép kerestetik!

A 2013-ban indított Példakép Pályázat idén is folytatódik, a Multeam360 pedig újra együttműködő partnere az innovatív kezdeményezésnek.

A Példakép Alapítvány idén is keresi az ország legígéretesebb fiatal, 40 év alatti vállalkozóit. Fontos, hogy a jelentkezőknek tulajdonrészük legyen egy Magyarországon bejegyzett vállalkozásban, melynek napi munkájában maguk is aktívan részt vesznek. (Lehet egyéni vállalkozás is.) A vállalkozás legalább 2 éves múlttal kell rendelkezzen és a gazdaság bármely ágazatában tevékenykedhet, de fontos, hogy értékteremtő legyen, amely példaképül szolgálhat a társadalom előtt. Szintén feltétel, hogy a Példakép-jelöltnek ne legyen köztartozása.

A Példakép Pályázatra 2014. május 26. – 2014. augusztus 31. között a www.peldakep.hu oldalon lehet jelentkezni 3 lépésben  (személyes adatok megadása, a vállalkozás adatainak kitöltése egy űrlapon, majd a Jelentkezési lap letöltése, melyet kitöltve és aláírva kell visszaküldeni az alábbi email címre: palyazat@peldakep.hu).

A rangos elismerés és országos ismertség mellett a szervezők 3.000.000 forintos fődíjat, valamint 1.000.000 forintos közönségdíjat kínálnak, amivel segíteni kívánják a nyertes további példás munkáját és régóta dédelgetett terveinek megvalósítását. Emellett értékes szakmai különdíjak és szolgáltatások, valamint kiváló networking lehetőség is segíti a vállalkozások fellendítését.

Bővebb információ: www.peldakep.hu