2013. október 10., csütörtök

Multeam Events - Stern Communications közös munka az Informatikai Biztonság Napján

A Multeam360 tagügynökségeinek sikeres közös projektjeire kiváló példa az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) konferencia, amelynek megvalósításáért évről évre a Multeam Events, kommunikációjáért pedig a Stern Communications a felelős. A 2013. szeptember 25-26. között kilencedik alkalommal megrendezett kétnapos ITBN Kelet-Közép-Európa legnagyobb IT biztonsági rendezvényévé nőtte ki magát az évek során, ügynökségeink pedig rugalmasan alkalmazkodtak a növekedéssel járó igényekhez, valamint Keleti Arthur főszervező és ötletgazda elképzeléseihez. Idén 80 IT biztonsági márka képviseltette magát és több mint 2300 résztvevő válogathatott 70 programpont közül, amelyek a rendezvény helyszínéül szolgáló Cinema City Aréna 2 nagytermében és 4 VIP demo termében zajlottak. A szervezők idén is „világkörüli utazásra” invitálták a résztvevőket, hiszen a neves hazai IT szakemberek mellett a világ minden pontjáról érkeztek előadók. A konferencia két szintjén a világ vezető IT cégei standdal képviseltették magukat, ahol legújabb megoldásaikat és termékeiket mutatták be.

A rendezvény teljes körű lebonyolításáért a Multeam Events felelt, amely több mint 100 fős személyzettel dolgozott az eseményen.  Az előzetes regisztrációhoz kötött belépéshez idén is minden résztvevő személyre szóló, egyéni QR kóddal ellátott badge-et kapott.  A hagyományosan a konferencia első estéjén megrendezendő elegáns VIP Party-t szintén a Multeam Events hozta tető alá, immár második alkalommal a RAM Colosseumban. A mintegy 400 fős esten idén a Havasi Drum and Piano Project és Farkas Gábor Gábriel jazz formációja szórakoztatta a közönséget, a házigazda pedig Beszeda Gábor volt. Az ITBN által alapított Útmutató szakember díj átadására is ekkor került sor ünnepélyes keretek között.

A Stern Communications feladata a rendezvény sajtó- és partnerkommunikációjának támogatása volt. Ez a médiatámogatókkal való koordinációtól kezdve magában foglalta az esemény kommunikációs stratégiájának kidolgozását, sajtóanyagok megírását, és a támogatókkal, valamint partnerekkel való kapcsolattartást is az esemény beharangozása végett. A Stern koordinálta az ITBN első napján megrendezett sajtó-kerekasztalbeszélgetést is a főszervező Keleti Arthur, valamint Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő részvételével, akinek geopolitika és informatikai biztonság-témájú szakmai kitekintése az idei konferencia nyitóelőadása volt.  

Ügynökségeink közreműködésének köszönhetően az ITBN idén is a közép-, és nagyvállalatok döntéshozói, valamint a biztonsági szakemberek sikeres találkozója volt, kiváló platformot biztosítva számukra a kapcsolatfelvételre és a legégetőbb IT biztonsági kérdések megvitatására.

ITBN 2013 werkfilm:


ITBN 2013 képekben:
ITBN regisztráció

Személyre szóló, QR kódos badge-ek

ITBN regisztráció

Nyitóbeszéd, Keleti Arthur

ITBN 2013

ITBN 2013

ITBN 2013

ITBN 2013

Kerekasztal-beszélgetés Nógrádi Györggyel

Nógrádi György, nyitóelőadás

VIP Party

VIP Party, házigazda: Beszeda Gábor

VIP Party