2013. október 15., kedd

Egy hotel bálterméből laboratórium lett

(Kreatív.hu) Futurisztikus dizájnt tervezett a Bo Event a Telenor 4G bejelentéséhez. A Kempinski Hotel báltermét alakították át egy laboratóriumra emlékeztető helyiséggé. 

Futurisztikus hangulatú eseményt bonyolított le a Multeam360 Csoport rendezvényszervező tagügynöksége, a Bo Event a Telenor megbízásából múlt hétvégén Budapesten. A mobilszolgáltató 4G bejelentéséhez a Bo Event a Kempinski Hotel klasszikus báltermét egy laboratóriumra emlékeztető helyiséggé alakította át, kék fényekkel és hófehér környezettel, és a teremben volt egy kockákra "szétesett" microtiles fal is.

A szervezők full HD élőképet streameltek egy helikopterről, amely az Erzsébet tér felett repült. Az élőképet a rendezvényen egy időben 3G-s és 4G-s sávszélességgel közvetítették a vendégek részére, hogy ezzel érzékeltessék a különbséget a két technológia között és a Hipernet lehetőségeit. A résztvevők egy 4G-s wifi router segítségével saját készülékükön is kipróbálhatták az új technológiát, illetve személyre szabott, sms-ben kapott kódjaikkal ingyen letölthették az Asphalt 8 elnevezésű Android játékot, amelyben a gyorsaságé a főszerep. 

A Telenor és a Bo Event hat éve működik együtt.