2014. január 21., kedd

Egyesült a Multeam360 két tagügynöksége

Kreatív Online:

Egyesült a Multeam360 Csoport két tagügynöksége, a Multeam Events és a Bo. Ezzel együtt megújult az ügynökség arculata és weboldala. 
Ügyfélpartin mutatkozott be a megújult Bo Event, amely a Multeam360 Csoport tagügynöksége. A Multeam Events és Bo között másfél éve tartó stratégiai együttműködést követően a két ügynökség mostantól egy egységben, Bo Event néven folytatja működését a piacon.

„A két ügynökség együttműködése 2012. március.30-án, a magyarországi FIFA Kongresszus kapcsán indult el, amelynek során a Bo és a Multeam Events szorosan együttműködött. Ebből az egyszeri projektből azonban szépen lassan egy stratégiai együttműködés bontakozott ki közöttünk, amely mára odáig érett, hogy a két ügynökség egyesült és Bo Event néven folytatja tovább működését a piacon.” – mondta el Tordai Bálint, a Bo Event ügyvezető igazgatója, aki korábban is a Bo hasonló pozíciójában tevékenykedett.

Az egyesülés előtt a Multeam Events ügyvezetője Radácsi Pál volt, aki mostantól másik posztjára, a Multeam360 Csoport stratégiai igazgatói feladatkörére koncentrál.
A változás nyomán a Bo Event arculata és weboldala is megújult.


Forrás: http://www.kreativ.hu/reklam/cikk/egyesult_a_multeam360_ket_tagugynoksege