2013. december 12., csütörtök

Csak semmi komoly! – Innovatív image-kampányt indított az UP Advertising

Idézet a Kreativ.hu cikkéből:

„Csak semmi komoly!” üzeni a Berentzen legújabb, UP Advertisinggal közös image-kampányának szlogenje. Akciójával a likőrmárka a legjobb házibuli italként szeretné magát pozicionálni.

Új image-kampányt indított a Berentzen. Az italmárka az UP Advertisinggal közösen szervezi „Csak semmi komoly!” szlogenű akcióját. A készítők elsősorban a márkaismertséget szeretnék növelni a főiskolások, egyetemisták körében, és a legjobb házibuliitalként szeretnék pozicionálni a likőrt.

Az aktuális kommunikációban a márka megszemélyesítésével próbálják megszólítani a fiatalokat. A december 2. és 8. közötti nyereményjátékkal összekötött Facebook like-gyűjtés után a Berentzen 8 ízét 8 különböző személyiséggel ruházzák fel; az ízek, vagyis a 8 karakter pedig egymás után megelevenednek, történetüket a Facebookon lehet majd követni. December 9. és 20. között a Berentzen Fruttikrú Névadó Szavazáson szavazhat a közönség a 8 íz elnevezésére. A kampányban az ízeket 4 fiú- és 4 lánykarakter testesíti meg.

Az UP Advertising 8 éve működik együtt a Heinemann Testvérek Kft. Berentzen és Sierra Tequila márkáival. Idén először dolgozott ki teljes integrált kampányt az ügynökség a Berentzen számára, eddig csak hostess-promóciót és nyereményjátékokat szerveztek.