2013. augusztus 2., péntek

Augusztusi ajánlatok Cibezzplusz.hu-n!

A CIB Bank a Multeam360 ügynökségi tagjával, az UP Advertising-gal közösen indította februárban a CIBEZZ + Programot a CIBEZZ számlacsomaggal és CIBEZZ típusú bankkártyával rendelkező fiatal ügyfelei számára. A program különlegessége, hogy számtalan kulturális eseményre kínál kedvezményes jegyeket regisztrált felhasználói számára augusztus 15-ig.   

Az UP jóvoltából a cibezzplusz.hu weboldal hónapról hónapra izgalmas ajánlatokkal frissül. A honlap a kultúra öt területén nyújt kedvezményes programlehetőségeket: mozi, koncert, színház, kiállítás és egyéb kategóriákban. A több száz regisztrált fiatal általában 30-50%-os kedvezményben részesül, így vásárolhattak már jegyet a teljesség igénye nélkül - például a VOLT, Hegyalja és Sziget Fesztiválokra, Irie Maffia és Kaukázus koncertekre, színvonalas kiállításokra és különböző szabadidős programokra  is.

A szervezők az akció utolsó hónapjára, augusztusra is garantáltan emlékezetes kultúrmorzsákat válogattak! A forró nyári hónapban szórakozni vágyó fiatalok számára augusztus 1-től  már elérhetők az aktuális ajánlatok: a fesztiválok közül a B.my.Lake, a Strand Fesztivál, és a SZIN közül választhatnak a felhasználók, a színházba vágyók a Vámpírok báljára kaphatnak olcsóbb belépőt, a koncertek szerelmesei pedig Kowalsky meg a Vegára tombolhatnak a Parkban. Aki pedig csak könnyed nyári pihenésre vágyik, az Aquarénában hűsölhet féláron a CIBEZZ + jóvoltából.


Jó szemezgetést és felejthetetlen pillanatokat kívánunk!