2013. május 13., hétfő

Virtuális fékpróba offline pontgyűjtéssel a Hervisnél


A Digitalwave alkalmazása a virtuális téren kívül is játékra hív

A Digitalwave olyan Facebook-alkalmazást készített a Hervis Sports Magyarországnak, amit a játékosok nem csak a neten játszhatnak. A virtuális térből kilépve a Kontrázz időben applikációval a résztvevők plusz pontokat gyűjtve növelhetik pontjaik számát. A Multeam360 csoporttag Digitalwave ügyfele tavaszi biciklis kampányát segíti a játékkal.

A Hervis tavaszi biciklis kampányának részeként egy olyan játékkal szerette volna meglepni rajongóit, amely aktivizálja a közösséget, és kellően egyedi kivitelezésű ahhoz, hogy kitűnjön a hagyományos alkalmazások köréből.  A Digitalwave ezért összetett, mégis egyszerűen játszható játékot alkotott ügyfelének. A Kontrázz időben alkalmazásnál a játékosnak a képernyőn tekerő biciklistával kell úgy fékeznie, hogy minél közelebb álljon meg a Hervis bejáratához. A sportáruház tavaszi, kerékpár-értékesítő kampányának részeként elindult alkalmazásnál az ügynökség érdekes megoldást alkalmazott: a kampány kreatívjai nem csak a Facebook-on, hanem a Hervis üzletekben is megjelennek, a plakátokhoz kapcsolódó kérdés megválaszolásával a játékosok megduplázhatják a közösségi oldalon gyűjtött pontjaikat, így növelve nyerési esélyeiket. A pontgyűjtős, sorsolásos játékon kerékpáros kiegészítőket lehet nyerni, a főnyeremény pedig egy bicikli. A nyereményjáték két héten át, május 9-ig tart.

A Digitalwave közel egy éve áll szoros együttműködésben a Hervis Sports Magyarország Kft-vel. Az ügynökség a sportáruház online kommunikációjáért felelős.