2013. április 8., hétfő

Sörözik az UP

2013. április 08. – Meghívásos tenderen nyerte el az UP a Staropramen tavaszi megbízását. Kampányindításként elhozzák Prágát Budapestre.

Az UP Advertising nyerte a Staropramen sörmárka tavaszi kommunikációs feladataira szóló megbízást. A cseh gyártó meghívásos tenderen választotta partnerének a Multeam 360° csoporthoz tartozó UP-ot. Az aktivitások egy egynapos rendezvénnyel kezdődnek április 11-én, mely Országkirándulás címen fut majd.
A program részeként a Titanic Filmfesztivállal közösen találkozót szerveznek a Budapestre érkező Jiri Menzel cseh filmrendezővel. Ezen kívül kívül Katona Csaba történész gasztronómiai előadást tart majd a cseh gasztronómiáról és sörözési szokásokról, továbbá Prága modern arcai címmel kortárs építészeti kiállítás nyílik a Vam Design Centerben, melynek megszervezésében a Cseh Centrum is részt vett.

A márka így a cseh kultúra képviselőjeként szeretné a rendezvény idejére Prágát Budapestre költöztetni, a magyar közönséget a cseh sörökkel, gasztronómiával és kortárs kultúrával megismertetni. A program a Toldi Moziban fejeződik be, ahol a Titanic bulijával afterpartyra várják az érdeklődőket.