2013. november 27., szerda

Multeam Events I. helyezés az Arany LolliPOP-on!

Multeam Events tagügynökségünk bizonyult a Kreatív Csoport 2013-as Arany LolliPOP kreatívversenyén az „Események – Lakossági partik, koncertek, roadshow-k, fesztiválhelyszínek” kategória legjobbjának! A szervezők az elmúlt év legjobb BTL-, és azon túlmutató kommunikációs megoldásait keresték, rendezvényszervező tagügynökségünk pedig az E.ON Hajtóerőmű projektjével érdemelte ki a megtisztelő I. helyet.

Az E.ON Hajtóerőmű az energiavállalat 2013-as Balaton Sound megjelenése volt „Lendítsd be a bulit!” szlogennel. A fesztivál egyik ikonjává vált Hajtóerőmű interaktív és szórakoztató közös energiatermelést tett lehetővé a bulizók számára egy egyedi dizájnú Hintayo segítségével, kipróbálói ugyanis valós áramot termeltek, amelyet helyszíni mobiltöltésre használhattak, ezt pedig napelemek segítségével további mobiltöltési kapacitással egészítették ki a szervezők. Az esténként beinduló bulik alatt is folyamatosan pörgött a Hajtóerőmű, a lendület nem hagyott alább, hiszen a bulizókat egy közös cél hajtotta: elérni a 20.000 Wh teljesítményt.  A kitűzött cél elérésekor konkrét eredmény született, az E.ON ugyanis napelemeket adományozott egy intézménynek, amelyről a helyszínen kihelyezett installációnál szavazva a résztvevők maguk dönthettek, ezáltal még személyesebbé téve számukra az élményt.

A Hajtóerőmű mellett a Multeam Events további kreatív ötletekkel gondoskodott a bulizók feltöltődésről: ilyen volt például az éjszakai fényfotózás, amely során több száz látványos kép készült egyedi, választható kreatív fények használatával a lelkes látogatókról, melyeket ők azonnal elküldhették maguknak az érintőképernyős kioszkon. Szintén emelte a hangulatot a dizájnos, prémium fesztiválhelyszín-kialakítás: a teljes területet fehér hajópadló borította, páraventillátorok, babzsákok, limonádé- és fénybár nyújtottak teljes kikapcsolódást, a fedett és nyitott tánctéren pedig rezidens DJ-k gondoskodtak az állandó buliról.

A fergeteges hangulatot jól visszaadja a Hajtóerőműről készült kisfilmünk:



A Kreatív.hu kapcsolódó cikkét itt találjátok: http://www.kreativ.hu/reklam/cikk/triplazott_az_artificial_group_a_lollipopon